11.05.2021

  • De aceea, chiar din prima zi de mandat ne-au spus colegii din instituțiile din subordinea Ministerului că trebuie să clarificăm acest proiect de lege votat în perioada electorală”, a spus Raluca Turcan.

  • Aceasta a precizat că a fost pregătită o ordonanță de urgență discutată deja cu Ministerul Sănătății, în care se clarifică statutul ajutoarelor acordate urmașilor medicilor morți de COVID.

  • Ciolacu a ironizat-o pe Turcan, miercuri, pentru că a promis sprijin pentru familiile medicilor care mor de COVID: „Acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD pentru pensie de urmaș”.

  • Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat după ședința de miercuri a Guvernului că sunt discuții pentru acordarea unor ajutoare familiilor medicilor care mor din cauza Covid-19.

08/04/21 20:53

Turcan îi răspunde lui Ciolacu în privința ajutoarelor pentru urmașii medicilor morți de COVID

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune că proiectul de lege depus de PSD și votat în Parlament privind ajutorul acordat urmașilor medicilor decedați de COVID este inaplicabil, răspunzându-i, astfel, lui Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a acuzat-o că nu cunoaște legea....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook