23.06.2021

  • Surse oficiale de la Moscova vorbesc tot mai mult, în ultima vreme, despre „intenția” președintelui Biden de a reaprinde conflictul ucrainean, intensificând ajutorul militar acordat Kievului.

  • Acuzația a explodat, după ce presa a relatat că nava americană de transport „Ocean Glory” a început descărcarea a 350 de tone de echipament militar, inclusiv de vehicule tactice, în portul ucrainean Odesa.

  • Potrivit agenției ucrainene de știri Dumskaya, vasul american a adus cel puțin 35 de vehicule militare „Humvee” pentru forțele naționale ale Ucrainei.

  • Armata a primit ordinul de a recurge la „războiul hibrid” pentru a reocupa teritoriile pierdute, iar acest lucru a fost interpretat la Moscova drept o declarației de război făcută Rusiei de către Ucraina.

01/04/21 09:47

Ucraina, noul cap de pod al ofensivei SUA contra Rusiei

Imediat după ce noul șef al Casei Albe a fost de acord cu afirmația că liderul de la Kremlin este un „criminal”, iar administrația de la Washington a adoptat noi sancțiuni contra Moscovei ca urmare a întemnițării opozantului Alexei Navalnîi, oficialitățile ruse au dedus...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook