15.06.2021

  • UDMR a depus, joi, o inițiativă legislativă ce prevede mai multe amendamente la legea care reglementează acordarea unui sprijin în valoare de 1.500 de lei pentru părinții cu copii mici.

  • „Amendamentele clarifică noţiunea de educaţie timpurie, dar şi care sunt instituţiile ce pot beneficia de prevederile legii.

  • Din cele expuse rezultă că această lege este departe de a crea o povară bugetară de 4,5 miliarde, aşa cum susţine Ministerul Finanţelor.,a argumentat deputatul UDMR.

  • Din păcate, nu toţi părinţii pot beneficia de această prevedere, deoarece nu lucrează sau lucrează în zone unde angajatorul nu poate să ofere acest sprijin, deci costul real este mult mai mic.

26/03/21 09:44

UDMR, o nouă inițiativă legislativă cu mai multe amendamente pentru acordarea sprijinului în valoare de 1.500 de lei pentru părinții cu copii mici

UDMR  a depus, joi, o inițiativă legislativă ce prevede mai multe amendamente la legea care reglementează acordarea unui sprijin în valoare de 1.500 de lei pentru părinții cu copii mici. Iniţiatorul proiectului, Szabo Odon, viceliderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook