30.05.2023

  • Europarlamentarul Umanist Maria Grapini a cerut explicații privind poziția Comisiei în ceea ce privește protestele din Olanda de la începutul acestui an.

  • Dubla măsură, prezentă uneori la nivelul cel mai înalt, așa cum este cazul Comisiei Europene, a generat o reacție fermă a umaniștilor.

  • Se pune, astfel, întrebarea esențială, dacă și Olanda va fi supusă unui tratament asemănător cu România sau Comisia folosește unități de măsură diferite în acest caz.

  • Va aplica, și în acest caz, Comisia Europeană condiționalitatea funcționării statului de drept în privința accesării fondurilor europene pentru Olanda?

06/01/22 14:53

Umaniștii, întrebare-cheie pentru Comisia Europeană: Va sancționa și Olanda după protestele violente, la fel ca în cazul României?

Europarlamentarul Umanist Maria Grapini a cerut explicații privind poziția Comisiei în ceea ce privește protestele din Olanda de la începutul acestui an. Dubla măsură, prezentă uneori la nivelul cel mai înalt, așa cum este cazul Comisiei Europene, a generat o reacție fermă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook