31.05.2023

  • Povestea este ilustrată cu muzică de jazz semnată, printre alții, de George Gershwin, Kurt Weill și Harold Arlen – compozitorul celebrului cântec Somewhere over the rainbow.

  • Despre Sarah Gabriel Sarah Gabriel și-a făcut debutul american cu rolul Lucy Lockit din „The Beggar’s Opera”, de Benjamin Britten, sub bagheta lui Lorin Maazel.

  • Festivalul „Hoinar” continuă pe 17și 18 decembrie cu o serie de cursuri de măiestrie susținute de pianistul Florian Mitrea la Colegiul Național de Muzică George Enescu.

  • Asistentă de regie este românca Dana Paraschiv, a cărui montare recentă face furori pe scenele din New York, Londra, Stockholm sau Oxford.

14/12/21 14:39

Un spectacol de teatru muzical de excepție despre una dintre cele mai puternice femei ale secolului XX, cu soprana britanică Sarah Gabriel și pianistul român Florian Mitrea are loc în premieră românească, pe 14 decembrie la ARCUB

În această  seară, de la ora 19.00 pe scena Sălii Mari de la ARCUB Gabroveni are loc un spectacol de teatru muzical de excepție, pe ritmuri de jazz live, cu voce de soprană, într-o montare semnată de unul dintre cei mai cunoscuți regizori britanici de operă. Spectacolul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook