20.09.2021

PE SCURT

  • Asociaţiile de elevi vor depune o plângere penală pe numele domnului ministru Sorin Cîmpeanu pentru abuz în serviciu, ca răspuns pentru nepublicarea normelor de aplicare pentru OUG 50/2021.

  • Deşi acesta este obligat de lege să publice în termen de 30 de zile normele de aplicare, acesta nu şi-a respectat atribuţiile.

  • Suntem nemulţumiţi deoarece acesta, de foarte multe ori, a dat dovadă de dezinteres faţă de transportul elevilor şi asigurarea transportului gratuit al elevilor.

  • ”Îmi cer scuze pentru această întârziere de o zi, pe care mi-o asum”, a declarat acesta,la Antena 3.

20/07/21 13:33

UPDATE Elevii au depus plângere penală împotriva ministrului Educației. Acesta le răspunde în bătaie de joc

Două asociaţii ale elevilor au depus, astăzi, la Parchetul General o plângere penală împotriva ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, pentru abuz în serviciu deoarece nu a publicat normele de aplicare a OUG 50/2021 cu privire la transportul gratuit pentru elevi. Ministrul...

Jurnalul ·

Plângere penală împotriva ministrului Educației pentru neasigurarea transportului pentru elevi

Două asociaţii ale elevilor au depus, astăzi, la Parchetul General o plângere penală împotriva ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, pentru abuz în serviciu deoarece nu a publicat normele de aplicare a OUG 50/2021 cu privire la transportul gratuit pentru elevi. "Asociaţiile...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook