23.06.2021

PE SCURT

  • Știre inițială: Prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi a măsurilor privindprevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 a fost adoptată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).

  • Guvernul a aprobat, în ședința extraordinară de marți, prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri.

  • Art.4 - Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, pentru punere în aplicare prin ordine şi acte administrative ale conducătorilor acestora.

  • „În absența menținerii unor măsuri de restricție, este foarte probabilă continuarea trendului ascendent al numărului de cazuri noi.

12/01/21 15:06

UPDATE: Guvernul a decis prelungirea stării de alertă

Guvernul a aprobat, în ședința extraordinară de marți, prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri. „Începând cu data de 13 ianuarie 2021 se prelungeşte cu 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul ţării, instituită prin Hotărârea Guvernului...

Jurnalul ·

Starea de alertă ar putea fi prelungită timp de o lună

Prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi a măsurilor privind prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 a fost adoptată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU). Decizia va fi discutată de Guvern în ședința de astăzi. Hotărârea nr....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook