14.08.2022

PE SCURT

  • De altfel, miercuri, toți miniștrii propuși în Guvernul Nicolae Ciucă, susținut de PSD, PNL, UDMR și grupul minorităților naționale, au primit avize pozitive în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

  • Procedura ar trebui să reprezinte o formalitate în condițiile în care noua coaliție de guvernare se bazează pe o majoritate solidă în Parlament.

  • În nume personal și al membrilor guvernului, doresc saâămulțumesc tuturor celor care ne-au acordat votul de încredere și doresc sămulțumesc și celor care nu ni l-au acordat.

  • La ora 18.00 va avea loc ceremonia de investitură la Palatul Cotroceni.

25/11/21 13:24

UPDATE Guvernul Ciucă a fost votat în Parlament

Guvernul Nicolae Ciucă a primit votul de investitură cu 318 voturi pentru și 126 împotrivă.S-au exprimat împotriva cabinetului parlamentarii USR și AUR. Au fost astfel aprobate noul executiv și programul de guvernare. Votul a fost secret, cu bile. "În nume personal...

Jurnalul ·

Guvernul Ciucă cere votul de învestitură, azi, în Parlament

Guvernul PNL-PSD-UDMR ajunge din nou în Parlament. De la ora 10.00, senatorii și deputații se reunesc pentru votul de învestitură. Miercuri, toți miniștrii cabinetului Ciucă au primit avize pozitive în comisiile de specialitate. Ședința pentru acordarea votului de învestitură...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook