08.08.2022

  • Parlamentul European susține că viitoarea politică agricolă a Uniunii este mai flexibilă, durabilă și ajută la creșterea rezistenței la crize, astfel că fermierii vor putea garanta siguranța alimentară în UE și pe viitor.

  • Noua Politică Agricolă Comună își propune să promoveze un sector agricol durabil și competitiv, care să asigure fermierilor un nivel de trai decent și ofere hrană sănătoasă și durabilă.

  • În același timp, obiectivul eurodeputaților este ca noua PAC să susțină și obiectivele Pactului ecologic european, dar și pe cele ale strategiei Farm to Fork și țintele UE în domeniul protejării biodiversității.

  • De asemenea, politica agricolă lasă mai mult spațiu de manevră autorităților naționale, care își pot creiona propriile obiective prin Planurile Strategice Naționale, în baza cărora vor fi distribuite fondurile europene.

05/12/21 15:01

UPDATEParlamentul European a adoptat noua Politică Agricolă Comună

Parlamentul European susține că viitoarea politică agricolă a Uniunii este mai flexibilă, durabilă și ajută la creșterea rezistenței la crize, astfel că fermierii vor putea garanta siguranța alimentară în UE și pe viitor. Noua Politică Agricolă Comună își propune să promoveze...

EurActiv ·

UPDATEParlamentul European a adoptat noua Politică Agricolă Comună

EurActiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook