25.01.2022

  • Mecanismul de redresare și reziliență se află în centrul instrumentului NextGenerationEU, care va furniza 800 de miliarde de euro (în prețuri curente) pentru a sprijini investițiile și reformele în toate statele membre.

  • ”Valul de renovări va spori rezistența clădirilor la seisme și le va face mai accesibile pentru persoanele cu handicap și persoanele în vârstă”, reamintește CE.

  • Planul investește 470 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui sistem integrat de e-sănătate, care să conecteze peste 25.000 de furnizori de asistență medicală și sisteme de telemedicină.

  • În plus, 881 de milioane de euro vor fi alocate digitalizării educației în vederea îmbunătățirii competențelor pedagogice digitale, precum și a conținutului educațional și a echipamentelor digitale.

05/12/21 15:01

UPDATERomânia primește prefinantarea din cadrul PNRR

Plata de prefinanțare va sprijini demararea implementării măsurilor de investiții și de reformă cuprinse în Planul național de redresare și reziliență (PNRR). România urmează să primească un total de 29,2 miliarde de euro - granturi în valoare de 14,2 miliarde de euro...

EurActiv ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook