03.08.2021

PE SCURT

  • USR PLUS consider că Gyula Fabia, propunerea coaliției pentru funcția de Avocatul Poporului, îndeplinește criteriile pentru a ocupa această funcție, după audierile de miercuri.

  • Gyula Fabian este de profesie procurer, în prezent conferențiar universitar în cadrul Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj – Napoca.

  • Tot atunci ar putea avea loc şi votul de validare pentru peşedintele CNA, aprecizat Ludovic Orban când a ieşit de la şedinţa coaliţiei.

  • ”Am hotărât în cadrul coaliției să demarăm procedura de numire a Avocatului Poporului.Mâine (n.r.- miercuri)la 9:30 vom convoca Birourile Permanente reunite.

23/06/21 17:06

USR PLUS: Gyula Fabian îndeplinește criteriile pentru a ocupa funcția de Avocat al Poporului

USR PLUS consider că Gyula Fabia, propunerea coaliției pentru funcția de Avocatul Poporului, îndeplinește criteriile pentru a ocupa această funcție, după audierile de miercuri. Potrivit USR PLUS, prioritatea noului avocat al poporului trebuie să fie apărarea drepturilor...

Jurnalul ·

Fabian Gyula, propunerea coaliției pentru funcția de Avocat al Poporului

Fabian Gyula, fost procuror, este propunerea coaliției pentru funcția de Avocat al Poporului. Chiar astăzi începe procedura de numire, iar votul în plenul reunit al Parlamentului se va da cel mai probabil lunea viitoare. Tot atunci ar putea avea loc şi votul de validare...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook