22.03.2023

  • Primăria condusă de liderul liberalilor bucureșteni, Ciprian Ciucu, le-a pus gând rău proprietarilor de mașini care parchează sau staționează neregulamentar pe raza sectorului 6.

  • Potrivit acestui regulament, acțiunea de ridicare a mașinilor revine Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, care urma să contracteze serviciile specifice de la un operator specializat.

  • Deși compania contractată are obligația, conform caietului de sarcini, să dețină autoutilitare specializate pentru această operațiune, ADP Sector 6 a cumpărat, la rândul ei, un propriu astfel de utilaj.

  • Ce să vezi, tarifele pentru ridicare, transport și depozitare prevăzute în această lege sunt mai mici decât cele similare stabilite de Primăria Sectorului 6.

14/01/22 07:06

Vânătoare de mașini în sectorul 6, timp de 350 de zile pe an. Ocazional, și în weekend, dar și în zilele de sărbătoare

Primăria condusă de liderul liberalilor bucureșteni, Ciprian Ciucu, le-a pus gând rău proprietarilor de mașini care parchează sau staționează neregulamentar pe raza sectorului 6. Astfel, după ce Primăria Sectorului 6 a majorat, chiar și de opt ori, tarifele pentru locurile...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook