22.01.2022

  • Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a avut întâlniri cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, și cu primarul Constanței, Vergil Chițac, pentru a găsi soluții pentru rezolvarea problemelor cauzate de restanțele la energie termică.

  • Discuțiile cu privire la acordarea subvenției energiei termice vor continua și în perspectiva definitivării de către Guvern a proiectului bugetului de stat pentru anul 2022.

  • „Ajustarea de preț se va produce doar după o decizie a Consiliului General al Municipiului București, iar discuțiile pe acest subiect continuă”, a mai spus edilul Capitalei.

  • Am explicat cât e de important ca Bucureștiul să primească sprijin guvernamental pentru ca Primăria Generală să îmbunătățească treptat, în parteneriat cu Guvernul, sistemul de producție și furnizare a energiei termice.

03/12/21 18:10

V. Popescu, discuții cu primarii din Capitală și Constanța pentru plata restanțelor la energie termică

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a avut întâlniri cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, și cu primarul Constanței, Vergil Chițac, pentru a găsi soluții pentru rezolvarea problemelor cauzate de restanțele la energie termică. La întâlnirea dintre ministrul Energiei și primarii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook