11.05.2021

PE SCURT

  • Europarlamentarul Victor Negrescu a anunțat că și noua variantăa Planului Național de Redresare și Reziliență este greșită.

  • O mare victorie a noului Guvern PNL, dar pentru care trebuie să-i fim recunoscători şi preşedintelui Iohannis, după cum sugera prin declaraţiile sale liderul PNL.

  • Această sumă imensă ne-a fost alocată, repeta ori de câte ori avea ocazia Orban, după ce preşedintele nostru a negociat la Bruxelles, la sânge, banii pentru ţara lui.

  • Acum o săptămână am declarat într-o conferință de presă că forma prezentată de Guvern a PNRR nu poate fi varianta finală pentru că nu corespundea cerințelor europene.

01/04/21 09:47

Victor Negrescu: „Am avut din nou dreptate! Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență”

Europarlamentarul Victor Negrescu a anunțat că și noua variantă a Planului Național de Redresare și Reziliență este greșită. „Am avut din nou dreptate! Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență: titlu, formă și structură. Acum o săptămână...

Jurnalul ·

Miliardele promise de Orban şi Cîţu, împotmolite în formulele matematice ale Bruxelles-ului

Guvernul este dedicat în această perioadă trup şi suflet finalizării Planului Naţional de Redresare și Reziliență (PNRR), un program măreţ care va scoate România din mocirla economică graţie banilor pe care îi vom primi de la UE. Încă de anul trecut fostul premier Ludovic...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook