15.06.2021

  • Dragnea a dat în judecată Penitenciarul Rahova, pe motivcă ar fi pierdut aproape 50 de zile de libertate datorităfaptului că nu i s-a mai permis să muncească în spatele gratiilor.

  • Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis atunci că nu a aprobat interviul, ci doar i-a permis lui Liviu Dragnea să comunice online cu apropiaţii.

  • Fostul lider PSDa fost sancţionat după apariţia interviului dat prin Skype fostei sale consiliere şi a rămas fără drept de muncă.

  • Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru presupuse fapte de instigare la abuz in serviciu in dosarul DGASPC Teleorman.

26/04/21 14:01

Victorie în instanță pentru Liviu Dragnea: Fostul lider PSD a câștigat procesul în care a cerut recunoașterea dreptului la muncă

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea a câștigat, vineri, procesul în care cerea recunoașterea, de către Administrația Penitenciarului Rahova, a zilelor care ar fi putut fi prestate în închisoare, dacă conducerea închisorii nu i-ar fi încălcat acest drept. Dragnea a dat în judecată...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook