08.05.2021

  • Rugat să dea detalii despre aceste diferențe de raportare, Vlad Voiculescu a precizat că „există o diferență, există indicii, între decesele raportate pe o anumită platformă și datele pe care erau raportate Ministerului Sănătății”.

  • Nu aș vrea să arunc numere pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale înre numerele reale și cele raportate”, a spus Vlad Voiculescu.

  • „Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19.

  • Este una dintre companiile în pericol de dispariție ale statului român, este unul dintre marile furturi, marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare cu siguranță.

17/04/21 22:12

Vlad Voiculescu spune că există diferențe fundamentale între decesele reale și cele raportate

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că există diferențe fundamentale între decesele reale și cele raportate. „Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook