01.12.2021

  • Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, miercuri, că este foarte importantsă fie stabilizată piaţa gazelornaturale şi a criticat din nou abordarea UE, subliniind că Rusia este un partener de încredere care aşteaptă continuarea cooperării.

  • Săptămâna trecută, Vladimir Putin a respins criticile Uniunii Europene privind aprovizionarea cu gaz, afirmând că liderii Uniunii Europene sunt responsabili pentru actuala criză, deoarece au vrut diversificarea surselor de aprovizionare.

  • Dacă există cerere suplimentară de gaz, acest lucru se poate rezolva doar prin noi condiţii contractuale, a afirmat și ministrul rus al Energiei, Nikolai Şulghinov.

  • Administraţia Joseph Biden a denunţat presiunile energetice exercitate de Rusia asupra Uniunii Europene, avertizând că va colabora cu Bruxellesul pentru identificarea de soluţii.

13/10/21 19:00

Vladimir Putin critică UE pentru creșterea prețurilor la gaze naturale

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, miercuri, că este foarte important să fie stabilizată piaţa gazelor naturale şi a criticat din nou abordarea UE, subliniind că Rusia este un partener de încredere care aşteaptă continuarea cooperării. "Trebuie implementat un...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook