03.08.2021

  • Luni, 21 iunie 2021, începând cu ora 19:00, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova se va desfășura probabil cel mai lung spectacol de teatru din istorie: ZIUA HEKTOMERON.

  • Data nu a fost aleasă întâmplător, căci pe 21 iunie este solstițiul de vară, cea mai lungă zi din an, numită și Ziua Soarelui.

  • Teatrul Național din Craiova reia parabolaDecameronuluipentru un proiect original:Hektomeron, de zece oriDecameronul….Când sălile rămân inaccesibile, în mare parte, cum să ne salvăm?

  • George Banu, critic de teatru, eseist și profesor de studii teatrale la Sorbonne Nouvelle, Paris Fiecare episod a însemnat, de fapt, câte o poveste a Decameronului transpusă scenic.

21/06/21 09:12

-   ZIUA HEKTOMERON   - probabil cel mai lung și mai complex spectacol de teatru din istorie se întâmplă de Rusalii la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova

Luni, 21 iunie 2021, începând cu ora 19:00, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova se va desfășura probabil cel mai lung spectacol de teatru din istorie: ZIUA HEKTOMERON. Data nu a fost aleasă întâmplător, căci pe 21 iunie este solstițiul de vară, cea mai lungă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook